Rosanne Bijl

“Met enthousiasme en energie kan je mensen met elkaar verbinden en ben je in staat om veel te bereiken.”

In het laatste halfjaar van de opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie aan de Hogeschool Rotterdam ging Rosanne naar Kaapstad om te werken aan tijdelijke stedelijke interventies. Deze nieuwe stad smaakte naar meer en Rosanne koos voor de master Sociale Planologie aan de Rijksuniversiteit van Groningen. In 2014 ging zij aan de slag bij de gemeente Groningen als assistent projectleider, waar zij werkte aan P+R terreinen, campusontwikkeling van Zernike, diverse woningbouwlocaties en het evenement Koningsdag. In 2016 koos ze voor VINU om zich verder te ontwikkelen als junior projectleider.

De expertise van Rosanne ligt in het analyseren van ruimtelijke stedelijke gebieden en hiervoor nieuwe ideeën aan te dragen. Daarnaast vindt ze het leuk om een grafische manier een verhaal, product of probleem te beschrijven of weer te geven.

Haar omgeving beschrijft Rosanne als betrokken, enthousiast en ondernemend. Ze is sociaal, legt makkelijk contact en neemt de tijd voor anderen. Ze is omgevingssensitief en voelt goed aan waar de behoeften liggen.

Rosanne woont samen met haar vriend in Den Haag. In haar vrije tijd is ze graag onderweg naar familie en vrienden in het hele land. Rosanne is een buitenmens en sport graag. Het liefst loopt ze hard en soms doet ze mee aan hardloopwedstrijden. Voor haar ontspanning gaat ze graag naar Ameland of verkent de steden in binnen en buitenland.


Een greep uit Rosanne haar projecten:

  • Planuitwerking touringcarterminal Duivendrecht – gemeente Amsterdam
  • Leiden Bio Science Park: duurzame reconstructie van de openbare ruimte en infrastructuur – gemeente Leiden
  • Leiden Bio Science Park: vergroten van de biodiversiteit – gemeente Leiden
  • Regionale bereikbaarheid – regio Zuid-Kennemerland
  • Verkenning en ontwerp van tijdelijke touringcarterminal bij P+R Sloterdijk – gemeente Amsterdam
Vinu.nl uses tracking-cookies. This anonymous saves data about your visit to enhance the website and your experience.