Nicolien van Eeden

“Alleen door ieders kwaliteiten optimaal te benutten breng je projecten tot een resultaat waar iedereen trots op is.”

Nicolien studeerde planologie aan de Universiteit van Amsterdam en ging daarna aan de slag als trainee bij Rijkswaterstaat. Het traineeship bood een veelzijdig programma waardoor Nicolien zich snel ontwikkelde tot een allround adviseur en projectleider met een scherpe pen. Eind 2015 startte ze bij VINU, waar ze zich verder ontwikkelde tot projectleider.

De kracht van Nicolien ligt in haar energie en enthousiasme, het snel overzien van processen en het kunnen schakelen tussen strategisch denken en praktisch handelen. Het liefst werkt Nicolien in een team, waar zij oog heeft voor de specifieke kennis, kunde en drijfveren van haar teamgenoten.

De afgelopen jaren deed Nicolien ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening en infrastructuur. Ze is bedreven in stakeholdermanagement, houdt maatschappelijke trends in het oog en heeft gevoel voor politiek-bestuurlijke complexiteit. De omgeving van Nicolien omschrijft haar als attent en betrokken: een sociale organisator die altijd vol ideeën zit.

Nicolien woont samen met haar vriend in Amsterdam, maar is in het weekend door heel Nederland of daarbuiten te vinden. Overal is weer iets nieuws te ontdekken. 

Vinu.nl uses tracking-cookies. This anonymous saves data about your visit to enhance the website and your experience.